Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft Çalışanlarına Corona Virüsü’yle Alakalı Mektup Gönderdi

Ubisoft CEO'su çalışanlarına teşekkür etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesine yol açan Corona Virüsü dengeleri bozmaya devam ediyor. Birçok sektör çalışanı evde çalışmaya başlarken Ubisoft’ta çalışanlarını virüse karşı hem bilgilendirdi hem de uyardı.

Ubisoft Çalışanlarına Corona Virüsü’yle Alakalı Mektuplar Gönderdi 2

Haftalardır yaptığımız haberler de E3’ün iptal edildiğinden Apple’ın, Activision’ın, Bungie’nin çalışanlarına evden çalışma talimatı verdiğinden söz etmiştik. Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü diğer bir yandan can almaya devam ederken bazı firmalar da çalışanlarını virüsü karşı hem bilinçlendirdi hem de uyardı.

Bugün VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre  Ubisoft CEO’su çalışanlarına birer mektup yollamış ve bu mektubun konusu COVID-19 yani Corona Virüsü olarak belirlenmiş. Haberin detaylarına göre Ubisoft CEO’su Yves Guillemot çalışanlarına özetle ‘Ubisoft ekip üyelerinin sağlığı ve refahı birincil kaygımızdır ve bu zorlu değişikliklerle hepinizin güvende olmasını ve doğru desteği almasını sağlamak için gerekli adımları attık. Özellikle tüm iş birlikçilerimizi geçen hafta sonundan itibaren evlerinde güvenle çalışmaya teşvik ettik. Mümkün olan en iyi koşullar altında evden çalışma için çözümler sunmaya ve sürekliliği sağlamak için çaba harcamaya devam edeceğiz. Virüs salgını süresince büyük çaba sarf eden ekiplere de teşekkür ederim’ diyor.

Habere göre CEO virüsle ilgili olarak gelişmeleri yakından takip ettiklerini, çalışanlarını sürekli bilgilendireceklerini de belirtmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.