Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tyler ‘Ninja’ Blevins, TikTok Hesabını Sildiğini Açıkladı

Tüm zamanların en ünlü yayıncılarından biri olan Tyler 'Ninja' Blevins en son yaptığı açıklamada TikTok uygulamasını telefonundan kaldırdığını açıkladı.

Tüm zamanların en popüler yayıncısı olan Tyler ‘Ninja’ Blevins‘in yalnızca Twitter’da altı milyondan fazla takipçisi var. Daha önce Ninja ve eşi Jessica Blevins TikTok uygulamasını aktif bir şekilde kullanarak içerik üretiyorlardı. Ancak en son yaptığı açıklama ile birlikte TikTok uygulamasını telefonundan kaldırdığını açıkladı.

Tyler Ninja Blevins TikTok Hesabını Sildiğini Açıkladı 1

Tyler ‘Ninja’ Blevins, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada TikTok uygulamasını sileceğini ve bunu neden yaptığını açıkladı. Ninja gerekçe olarak TikTok’un Çin’e ait olması ve “Data Farming” yapması nedeniyle sildiğini söyledi. Buna rağmen, Ninja TikTok’un arkasındaki genel fikir için biraz övgüde bulundu ve farklı bir “daha az müdahaleci” şirketin benzer bir uygulama yapmak için adım atmasını umduğunu belirtti.

Her ne kadar Ninja, TikTok uygulamasını sildiğini söylemiş olsa’da hala 4 milyon takipçili TikTok hesabı duruyor. Görünen o ki Ninja hesabını henüz uygulamadan silmemiş. Öte yandan Ninja en son 27 Mayıs 2020 tarihinde TikTok’a bir video yükledi. Ayrıca Ninja’nın eşi olan Jessica Blevins ise 440.000’den fazla takipçiye sahip.

Son olarak bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda yayın platformu Mixer‘den ayrılan Ninja’nın tam olarak nerede devam edeceği ise merak konusu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.