Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Two Worlds II HD 6 Aralık’ta Yeni Bir DLC Alacak!

Two Worlds II - Shattered Embrace önümüzdeki ay lansmana çıkacak.

Bilgisayar platformu için 2011’in Şubat ayında lansmana çıkan Two Worlds II HD günümüze kadar çeşitli genişleme paketi ile içeriğini zenginleştirdi ve zenginleştirmeye devam ediyor. Oyun en yeni genişlemesine 6 Aralık’ta kavuşacak.

Two Worlds II HD 6 Aralık’ta Yeni Bir DLC Alacak 2

Günümüze kadar bilgisayar oyuncuları tarafından Steam üzerinde ‘karışık’ olarak değerlendirilen ve oyuncuları bir türlü tatmin edemeyen Two Worlds II HD yeni bir genişleme paketi ile oyuncularına yeni içerikler sunmaya hazırlanıyor. Steam üzerinde 59.00 TL gibi uygun bir fiyat etiketine sahip olan oyun en yeni genişleme paketi Shattered Embrace’i 6 Aralık’ta oyunculara sunacakmış.

Tamamen elden geçirilmiş bir grafik kalitesini karşımıza çıkaracak olan Shattered Embrace genişlemesi geliştirilmiş ışık ve gölge sistemi ile oyunculara daha iyi bir görsel deneyim sunacak. Detaylı, yüksek çözünürlüklü modelleri ve dokuları oyunculara sunan paket, bunlara ek olarak atmosferik bir hava sistemi de getiriyor.

Muhteşem HD kalitesinde nefes kesen manzaraların yer aldığı genişleme de oyunculara çeşitli bataklık ve ormanlar gibi alanlar da sunulacak. Heyecan verici yeni oynanış saatlerine ev sahipliği yapacak olan Shattered Embrace 6 Aralık’ta yayınlanacak.

Two Worlds 2: Shattered Embrace (DLC) Preview Info [deutsch|german|]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.