Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Two Point Hospital’ın Konsollara Ne Zaman Geleceği Belli Oldu!

Two Point Hospital 24 Şubat 2020'de konsollara gelecek.

Ağustos 2018’de PC platformuna gelen ve geçtiğimiz aylarda da Xbox One ve PlayStation 4 platformu oyuncularına da sunulacağı belli olan, daha sonra ertelenen Two Point Hospital’ın konsollara ne zaman geleceği nihayet netleşti.

Two Point Hospital’ın Konsollara Ne Zaman Geleceği Belli Oldu 2

Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncularına sunulan ve günümüze kadar milyonlarca adet kopya satışı gerçekleştiren Two Point Hospital normalde 2019’un son ayları yani Kasım – Aralık gibi PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularına sunulacaktı. Ancak daha sonra gelen haberler üzerine oyunun ertelendiği ortaya çıkmıştı. Yeni gelişmeler ile çıkış tarihi bir kez daha belli olmuş oldu.

Two Point Hospital’ın Microsoft Store sayfası üzerinde yer alan bilgilere göre Two Point Hospital 24 Şubat 2020’de lansmana çıkacakmış. Sayfada oyunun dosya boyutu 100.84 MB olurken, ana oyunun daha yüksek dosya boyutuna sahip olması bekleniyor. Henüz çıkış tarihiyle alakalı resmi kaynaklardan herhangi bir duyuru yapılmadı.

Oyunculara kendi hastanelerini inşa etmelerini ve hastaları tedavi etme fırsatı veren yapım bilgisayar platformundaki tüm genişlemeler ve güncellemeler ile konsollara gelecek.

Yapımın PlayStation Store üzerinde eski çıkış tarihi yer alırken resmi kanallardan yeni duyuru bekleniyor.

Two Point Hospital is coming to console!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.