Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Two Point Hospital: Pebberley Island Bugün Yayınlanacak!

Two Point Hospital: Pebberley Island bugün Steam'de bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Two Point Studios tarafından geliştirilen ve şu sıralar geniş kitleler tarafından oynanan Two Point Hospital bugün yeni genişlemesi olan Pebberley Island’ı oyuncularına sunacak. Sega tarafından yayınlanan yapım bugün alacağı genişleme ile oyunculara yeni bir alan sunacak.

Two Point Hospital Pebberley Island Bugün Yayınlanacak 2

Hastane simülasyon oyunu olarak 30 Ağustos 2018’de Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Two Point Hospital bugün alacağı genişleme paketi ile oyunculara yeni bir alan sunacak. Bir adada geçecek olan Pebberley Island, oyunculara yeni görevler ve yeni hastalıklar sunarak hem eğlenceli hem de hareketli dakikalar yaşayacağız. Geniş ve büyük bir adada geçecek olan genişleme oyunculara görsel bir şölen sunacak.

Oyun içerisinde sonsuz yaşamı bulmaya çalışacak, yarı zamanlı olarak fantastik görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Büyük sırrı keşfetmeye çalışacağımız genişleme de görkemli ödüllerin de kilitlerini açacağız. Yeni manzaraları tecrübe edineceğimiz genişleme ile çok çeşitli hastalıkları da bulmaya çalışacağız. Yeni genişleme ile oyuna üç yeni hastane ve tropikal içerikler de eklenmiş olacak.

Bugün yayınlanacak olan Pebberley Island genişlemesinin fiyat etiketi 24.30 TL olarak duyuruldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.