Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Twitter Grup Sohbet Uygulaması Satın Aldı

Mikro blog platformu Twitter yeni satın alımlara devam ediyor. Twitter bu satın alımla birlikte iletişim özelliklerini geliştirmeyi planlıyor.

Sosyal medyanın karakter limitli platformlarından birisi olan Twitter, yeni bir satın alımla gündeme geldi. Twitter grup sohbet uygulaması satın aldı.

Ortaya çıkan son bilgilere göre Twitter Sphere isimli bir şirketi satın aldı. 2016 yılın kurulan ve daha çok grup temelli sohbetlere odaklanan Sphere uygulaması, 20 kişilik bir ekibe sahip. Satın alma ile birlikte bu ekibin hepsi Twitter çatısı altında çalışmaya devam edecek.

Twitter Grup Sohbet Uygulaması Sphere’ı Yeni Özelliklerinde Kullanabilir

Twitter bir süredir sohbet özelliğini geliştirmek adına çeşitli adımlar atıyor. Twitter grup sohbet uygulaması Sphere’ı satın almasıyla birlikte platformundaki sohbet altyapısını daha da iyileştirmesi bekleniyor. Konu hakkında Twitter bir açıklama yapmamış olsa da ilerleyen günlerde konu hakkında resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Twitter Grup Sohbet Uygulaması

Twitter Reklam Gösterimini Arttırıyor

Reklam gelirleri konusunda daha agresif bir tutum benimseyecek olan Twitter, platformda reklam göstermeyi arttırmayı planlıyor. Şimdilik iOS ve Android sürümleri üzerinde testlerine başlanan yeni özellik birlikte Twitter tweet altlarında yer alan cevaplar bölümünde reklam gösterimine hazırlanıyor. Şimdilik tüm kullanıcılar için kullanıma sunulmayan bu özellikle birlikte cevaplar ve reklam içerikleri tweetler ayrılmış olacak.

Twitter’ın bu özelliği ne zaman aktif edeceği şimdilik bilinmiyor ancak Twitter yöneticilerinden olan Bruce Falck, testler üzerinden bu reklamların analiz edileceğini açıkladı. Testlerin tamamlanmasıyla birlikte özelliğin kullanıma sunulup sunulmayacağı da belli olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.