Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Turok Ve Turok 2 Yarın Xbox One Platformuna Çıkıyor!

Efsanevi seri Turok Ve Turok 2 yarın Xbox One platformunda görücüye çıkıyor.

Yılların eskitemediği efsanevi oyun olarak tanımlanan Turok serisi ilk kez karşımıza 1997 yılında çıkmıştı. Nintendo 64 ve bilgisayar platformunda yıllarca oynanan seri yarın Xbox One platformunda yayınlanıyor.

Turok Ve Turok 2 Yarın Xbox One Platformuna Çıkıyor 2

1997 yılında karşımıza çıkan Turok o dönemden günümüze kadar gelebilmeyi başardı. Hala Steam’de 31.00 TL’lik fiyat etiketi ile satışlarına devam eden efsanevi oyun ikinci serisi ile beraber yarın Xbox One platformunda oyuncularla buluşacak. İkinci serisi ile 1998 yılında Nintendo 64 ve PC platformuna çıkış yapan başarılı yapım yenilenmiş yüzü ve daha zengin bir içerik ile Xbox One platformu oyuncularına sunulacak. Birinci şahıs nişancı oyunu olarak adından o yıllarda söz ettiren seri oyunculara eşsiz bir dünya da savaşma imkanı sunuyor.

Şu sıralar Microsoft Store’da satış yapan Turok ve Turok 2 49.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak boy gösteriyor. Oyuncular her oyun için 49.00 TL’lik fiyat etiketini gözden çıkararak oyuna sahip olabiliyorlar. Devasa yaratıkların ve birbirinden farklı silah modellerinin yer aldığı oyunlar da Türkçe dil desteği bulunmayacak.

Turok’un Microsoft sayfasına buradan, Turok 2’nin Microsoft sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.