Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Turkmmo ve Oyun Alışveriş 2022 Yılbaşı Çekilişi Başladı! (Toplam 1.720 TL Değerinde Ödül)

Turkmmo olarak Oyun Alışveriş ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz 2022 Yılbaşı Çekilişi resmen başladı. Hediyelere ve katılım şartlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Oyun dünyası için oldukça hareketli geçen bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu sene bizleri yalnız bırakmayan siz değerli okuyucularımız için özel bir yılbaşı çekilişi düzenliyoruz. Türkiye’nin en güvenilir epin sitelerinden Oyun Alışveriş ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz çekiliş, yeni yıla birbirinden harika hediyelerle girmenize imkan tanıyor.

2022 yılbaşı çekilişimize katılan 23 şanslı kişi, toplam değeri 1.720 TL olan hediye havuzundan ödüllerini alacak. Hemen aşağıdaki katılım şartlarına uyan 4 kişi, son yılların en iddialı birinci şahıs nişancı oyunlarından GTFO’ya ücretsiz sahip olacak. Steam’de 180,00 TL’ye satılan çevrimiçi eşli FPS oyunu, korkutucu bir atmosferde geçiyor. Daha fazla bilgi için GTFO incelememize göz atabilirsiniz.

Bunun yanı sıra 1 kişiye 250 TL, 3 kişiye 100 TL, 5 kişiye 50 TL ve 10 kişiye 20 TL Oyun Alışveriş Bakiyesi dağıtılacak. Çekilişte kazanacağınız bakiyeleri, oyunalisveris.com üzerindeki herhangi bir üründe kullanabileceksiniz. 2022’nin gelişini kutlamak için düzenlediğimiz çekilişteki hediyeler şu şekilde:

Toplam 1.720 TL Değerinde Hediye Dağıtıyoruz!

turkmmo 2022 yılbaşı çekilişi

Şartlar ve Katılım Koşulları

  1. @turkmmo ve @oyunalisveris Instagram hesaplarını takip etmek
  2. Bu gönderiyi beğenmek ve gönderi altına 3 arkadaşınızı etiketlemek
  3. Oyunalisveris.com‘a üye olmak

Not: Farklı kişileri etiketlediğinizde kazanma şansınız artar. Kurumların ve aynı kişilerin etiketlenmesi halinde yorum geçersiz sayılacaktır. Çekiliş tamamlandığında, kazanan kişilerin katılım şartlarını yerine getirip getirmediği kontrol edilecektir. Katılım koşullarını sağlamayan kişiler ödül hakkını kaybedecektir.

Çekilişimiz, 3 Ocak Pazartesi günü saat 15.00’da sona erecek ve kazanan talihliler aynı gün saat 20.00’da açıklanacaktır. Herkese bol şans diliyoruz!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.