Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Türkiye’de Üretilen Redmi 9T, Satışa Sunuldu: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye’de ürettiği ilk yerli modeli Redmi 9T, bugün itibarıyla satışa çıktı. Giriş segmentinde konumlanan cihaz, 2.799 TL’lik bir başlangıç fiyatına sahip. Redmi 9T hakkındaki tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi, İstanbul’daki fabrikasında ürettiği Redmi 9T adındaki yerli modelini tüketicilerin beğenisine sundu. İki farklı depolama seçeneği ile gelen akıllı telefon, etkileyici fotoğraf kabiliyeti ve uzun pil ömrü ile öne çıkıyor. Peki, Çinli markanın yerli üretim telefonu kullanıcılara başka hangi imkanlar sunuyor? İşte cevabı

Redmi 9T, AI Destekli 48MP Kamera ile Geliyor

Xiaomi Redmi 9T özellikleri

Corning Gorilla Glass 3 ile korunan 6,53 inç FHD+ ekran üzerine kurulan Redmi 9T, çentiğinin içinde 1080p 30fps video kaydı yapabilen 8MP çözünürlüğünde bir selfie kamerası barındırıyor.

48 MP Yapay Zeka (AI) destekli dörtlü kamera kurulumuna sahip olan telefon, 8MP ultra geniş açılı kamerası sayesinde büyük grup ve geniş manzara çekimlerinde fotoğrafların kırpılmasının önüne geçiyor. 2MP makro lens ve 2MP derinlik sensörü ise profesyonel düzeyde bokeh ve etkileyici yakın plan çekimler yapılabilmesine olanak tanıyor.

yerli üretim Redmi 9T fiyatı

Gücünü 11nm sürecinde üretilen Qualcomm Snapdragon 662 yonga setinden alan cihaz, 4GB RAM ve 64 / 128GB dahili depolama seçenekleri sunuyor. Redmi 9T, önceki nesillere göre daha az ısı üretimi ve daha düşük güç tüketimi sağlayan 6.000mAh gibi son derece büyük bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra 18W hızlı şarj özelliği de sunan cihaz, kutusundan Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzü ile çıkıyor.

Redmi 9T Türkiye Fiyatı:

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye’de ürettiği giriş seviyesi akıllı telefonu, iki farklı depolama seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Cihazın fiyatları şu şekilde:

4GB + 64GB dahili depolama: 2,799 TL
4GB + 128GB dahili depolama: 2,99 TL

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.