Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Truck Simulator 2018 : Europe Yayınlandı!

Türk yapımı olan Truck Simulator 2018 : Europe Android platformunda yayınlandı.

Android platformu için Zuuks Games tarafından geliştirilen Truck Simulator 2018 : Europe tamamen ücretsiz olarak yayınlandı.

Truck Simulator 2018 Europe Yayınlandı 1

Tamamen Türkçe ve tamamen Türk yapımı en iyi mobil kamyon oyunu olan Truck Simulator 2018 : Europe nihayet mobil platformlar için çıkış yaptı. Mobil platformun en iyi kamyon oyunu olarak nitelendirilen yapımda 250’nin üzerinde radyo istasyonu bulunmaktadır. Buna ek olarak Türkçe telsiz konuşmaları ve paralı otoban yolları yer almaktadır. Avrupa şehirlerinde kamyon süreceğimiz oyunda birbirinden farklı yük seçenekleri de yer alıyor. Gerçekçi kokpit özellikleri ile günümüzdeki kamyonlar ile neredeyse birebir özelliklere sahip olan yapım, oyunculara muhteşem bir deneyim sunuyor.

Bilgisayar kalitesindeki grafikleri ile oyunculara gerçekçi bir simülasyon deneyimi sunan oyunda 9 farklı kamyon seçeneği yer alıyor. Oyun içerisinde şoförler gerçekçi olarak açlık, uykusuzluk vb. gibi ihtiyaçlar duymaktadır. 60’dan fazla işin ve görevin yer aldığı yapım da farklı kamera açıları da bulunmaktadır. Harika mekanların, gerçekçi trafiğin ve gerçekçi hava değişim döngüsünün yer aldığı oyunda tamamen Türkçe bir oynanış tarzı bizleri bekliyor.

Oyunu dilerseniz Android platformuna indirebilirsiniz.

Kamyon Simülatör 2018 : Europe

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Bero

    Abi yardım nasıl yukleniyor

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.