Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Truck Driver 19 Eylül’de PlayStation 4 Ve Xbox One’da Lansmana Çıkacak!

Truck Driver 3 gün sonra konsollar için çıkış yapacak.

Geçtiğimiz hafta haberlerde yer bulan Truck Driver oyuncular tarafından merakla beklenmeye devam ediyor. Steam üzerinde sergilenmeye devam eden yapım, 19 Eylül itibari ile hem PlayStation 4 hem de Xbox One platformu için lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Truck Driver 19 Eylül’de PlayStation 4 Ve Xbox One’da Lansmana Çıkacak 2

Konsol ve bilgisayar platformunda oyunculara gerçekçi bir tır simülasyonu sunacak olan Truck Driver 11 Kasım 2019’da PC platformu için lansmana çıkacak. Bünyesinde farklı markaların tırlarını bulunduracak olan yapımda seçtiğimiz tırın performansını ve görünümünü değiştirerek kişiselleştirebileceğiz. Babamızdan kalan bir kamyon ile şoförlük kariyerine başlayacağımız oyunda hem dişi hem de erkek sürücüler de yer alacak.

Dün oyunun yayıncısı olan Soedesco Publishing resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan duyuruya göre Truck Driver 19 Eylül’de PlayStation 4 ve Xbox One platformu için yayınlanacakmış. Dileyen konsol oyuncuları 19 Eylül itibari ile PlayStation Store ve Microsoft Store üzerinden oyunu ön satın alabilirler.

Oyunun şuanda PlayStation Store fiyatı 179.00 TL olurken, oyunun 11 Kasım 2019’da lansmana çıkması bekleniyordu. Yeni bilgilere göre yapım 11 Kasım’da sadece bilgisayar platformuna çıkış yapacakmış.

19 Eylül itibari ile oyunu ön sipariş eden konsol oyuncuları oyunu oynamaya başlayabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.