Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Transformers Battlegrounds Resmi Olarak Duyuruldu

TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS'ın çıkış tarihi belli oldu.

Hasbro, TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS adlı yepyeni bir Transformers oyunu duyurdu. Bu oyun Coatsink tarafından geliştiriliyor ve 23 Ekim‘de yayınlanacak. Ayrıca, duyuru fragmanının yanı sıra ilk resmi ekran görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz.

Transformers Battlegrounds Resmi Olarak Duyuruldu

Kötü MEGATRON Allspark’a yaklaştıkça, BUMBLEBEE ve Autobotlar, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu eylemde Central City’den Cybertron’a öfkeli savaşlara katılarak Dünya’yı kurtarmaya yardımcı olacak yeni bir komutana ihtiyaç duyuyorlar.

Outright Games CEO’su Terry Malham şunları söyledi “TRANSFORMERS franchise’ı eğlence dünyasının en kalıcı ve tanınabilirlerinden biridir. Bu sevgili evrenle ve bu ikonik karakterlerle çalışmak, ailelerin birlikte eğlenebilecekleri yeni ve heyecan verici TRANSFORMERS konsol oyunu yaratmaktan onur duyuyoruz.

Hasbro SVP Kurumsal Strateji ve İş İlişkileri Mark Blecher şunları da ekledi “TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS, TRANSFORMERS video oyununun ne olabileceğine dair yeni ve özgün bir yaklaşımdır. Autobotlar ve Decepticon’lar arasındaki savaşın destansı hikayesini konsolda yeni nesil hayranlar için hayata geçirmek bizim için heyecan verici” dedi.

Son olarak Transformers: Battlegrounds Ekim 2020 tarihinde PC için yayınlanacak. Oyunun yayınlanmış olan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS | UK TEASER

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.