Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Totally Reliable Delivery Service Tüm Platformlar İçin 1 Nisan’da Lansmana Çıkacak

Totally Reliable Delivery Service konsol ve bilgisayar platformu oyuncuları için 1 Nisan'da lansmana çıkacak.

Geçtiğimiz yıl beta olarak oyuncuların beğenisine sunulan Totally Reliable Delivery Service tüm platformlarda oyuncu tarafından beklenmeye devam edilirken oyunun çıkış tarihi nihayet netleşti. Yapım bu yıl gelecek.

Totally Reliable Delivery Service Tüm Platformlar İçin 1 Nisan’da Lansmana Çıkacak 2

Not For Broadcast: Prologue, Secret Neighbor, Hello Neighbor gibi oyunların yayıncısı olan tinyBuild tarafından tüm platformlarda piyasaya sürülecek olan Totally Reliable Delivery Service 2 yıldan fazla bir süredir geliştiriliyordu. Tek oyunculu ve eşli oyunculu gibi modlara sahip olacağı bilinen yapım beta sürecinde İngilizce olarak oyuncuların karşısına çıkmıştı. Bugün oyunun çıkış tarihi netleşti.

Gaminglyfe’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Totally Reliable Delivery Service 1 Nisan 2020’de PC, Xbox One, Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformlarına çıkış yapacakmış. Oyunun bilgisayar sürümü bir yıl boyunca Epic Store üzerinde satılacak ve oynanabilecekmiş. Yapım 2021 yılında Steam üzerinde de oynanabilir olacakmış.

1-4 oyuncuya kadar koop  olarak da oynanabilecek olan yapımda 20’den fazla kara, hava ve deniz aracı yer alacak. Ayrıca 100 farklı görev de oyuncuları bekliyor olacak.

Yapım 1 Nisan’da tüm platformlarda piyasaya sürülecek.

Totally Reliable Delivery Service - Release Date Trailer | Xbox, PS4, Epic, Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.