Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Warhammer II’nin Tiktaq’to DLC Paketi Ücretsiz Olacak!

Total War: Warhammer II'nin ücretsiz genişlemesi 17 Nisan'da yayınlanacak.

Başarılı strateji oyunu Total War: Warhammer II, 17 Nisan’da iki farklı genişleme paketini oyuncularına sunacak. Bu paketlerden biri olan The Prophet & The Warlock ücretli olarak, Tiktaq’to ise ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

Total War Warhammer II’nin Tiktaq’to DLC Paketi Ücretsiz Olacak 2

Oyunculara etkileyici bir aksiyon ve strateji deneyimi sunan Total War: Warhammer II, 17 Nisan’da iki yeni DLC paketi alacak. Bu paketlerden birisi Tiktaq’to adında olacak ve oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Şu sıralar Steam’de sergilenen genişleme paketleri 17 Nisan itibari ile oyuncuların beğenisine sunulacak.

Total War: Warhammer II’nin ücretsiz genişlemesi olan Tiktaq’to’dan bahsedecek olursak Hexoalt’ın Tapınak Şehri için Göklerin Efendisi olan, tüm Terradon Binicilerinden en kudretlisi olan Tiktaq’to oldukça güçlü bir yapıda karşımıza çıkacak. Ölümcül kaya yağmurları yapabilen Tiktaq’to Göklerin Efendisi olarak adından söz ettirecek.

Oyun içerisinde sadece Skink Rakipleri ve Slann Büyücü Rahipleri ondan daha üstün olacak.Nesli tükenmiş dev bir yırtıcının çene kemiğinden yapılmış ölümcül Antik Skies’ın kılıcına sahip olan bu karakter güçlü saldırılar gerçekleştirebilecek. Hava muharebelerinde kusursuz bir örnek olacak olan Tiktaq’to 17 Nisan’da tüm platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.