Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Warhammer II’nin Festag Güncellemesi Yayınlandı!

Total War: Warhammer II'ye yeni güncelleme geldi.

2017’den bu yana Steam’de oyunculara gerçekçi bir sıra tabanlı strateji dünyası sunan Total War: Warhammer II yeni bir güncelleme aldı.

Total War Warhammer II’nin Festag Güncellemesi Yayınlandı 2

Steam’de bilgisayar platformu oyuncularına özgü olarak 2017’nin Eylül ayında yayınlanan Total War: Warhammer II aldığı güncellemeler ile oyunculara hem yeni içerikler hem de daha iyi bir oynanış ortamı sunuyor. Devasa ölçekli savaşlara ev sahipliği yapan oyun yeni güncellemesi olan Festag’i oyunculara sundu. Oldukça detaylı bir güncelleme olan Festag, oyuna yetenek ağacını ekliyor. Oyuncuların becerilerini dikkate alarak kendilerini geliştirmelerini sağlayacak olan yetenek ağacı oldukça detaylı bir yapıya sahip.

Güncelleme ile oyuna bir dizi iyileştirmeler de yapıldı. Ayrıca oyuncuların başını ağrıtan önde gelen birçok hata da tamamen ortadan kaldırıldı. Oyundaki karakterler üzerinde de dengelemeler yapıldı ve oynanış ortamı daha adil bir yapıya kavuşturuldu. Oyunda yer alan seyirci modu için davet düğmesi ve bir dizi ek işlev eklendi. Lord seçim ekranında karşılaşılan hata, korsan koylarındaki birçok hata ve çökmelere neden olan birçok hata tamamen çözüldü ve Festag güncellemesi ile oyunculara sunuldu.

Güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.