Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: WARHAMMER III İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

SEGA ve Creative Assembly, merakla beklenen strateji oyunu Total War: WARHAMMER III için yeni bir fragman yayınladı.

SEGA ve Creative Assembly, Total War: WARHAMMER III için bir oyun teaser fragmanı yayınladı. Ek olarak, ekipler 13 Mayıs’ta dünya prömiyerini ve yepyeni bir fragmanını yayınlayacak.

Total War: WARHAMMER III

Total War: WARHAMMER III’te yaptığınız her seçim, gelecek olan gerçeği sarsacak çatışmayı şekillendirecek; Doğu’nun gizemli Topraklarından cinlerin istila ettiği Kaos Diyarlarına kadar. Oyuncular, Total War: WARHAMMER üçlemesinin bu destansı zirvesinde henüz görülmemiş bir ölçekte strateji oyunlarını deneyimleyecekler.

World of Warhammer Fantasy Battles’ın ikonik yeni ırklarını içeren oyuncular, dizinin gördüğü en çeşitli efsanevi kahramanlar, dev canavarlar, uçan yaratıklar ve büyülü güçlerle savaşacaklar. Oyuncular ayrıca yeni bir büyük campaign ile başlayacaklar. Dahası, her ırk, kabus gibi Kaos Diyarı boyunca benzersiz bir yolculuk sunmayı vaat ediyor ve dünyanın kaderini belirleyecek bir oyunsonu ile sonuçlanıyor.

Steam üzerinden yayınlanacak olan Total War: WARHAMMER III, şu anda ön siparişlere açık durumda. Tek oyunculu veya çevrimiçi olarak ister arkadaşlarınızla ister diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz oyunun fiyatı ise 345 TL olarak belirlenmiş. Aslında bu fiyat bir Total War oyunu için oldukça yüksek ancak mevcut Dolar kuru göz önüne alındığında ve oyunun sunduğu yep yeni bir deneyim söz konusu olunca çokta yüksek değil gibi görünüyor.

Total War: WARHAMMER III Gameplay Reveal Tease

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.