Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Three Kingdoms’dan Dong Zhuo Fragmanı Geldi!

Total War: Three Kingdoms'un yeni bir lideri daha tanıtıldı.

2019 yılının beklenen strateji oyunları arasında yer alan Total War: Three Kingdoms, günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bizleri devasa ölçekli tarihsel savaşlara götürecek olan yapım, 23 Mayıs’ta lansmana çıkacak.

Total War Three Kingdoms’dan Dong Zhuo Fragmanı Geldi 2

Sadece bilgisayar platformu 23 Mayıs 2019’da Steam üzerinden lansmana çıkacak olan yapım bünyesinde farklı liderlere yer verecek. Antik Çin’de destansı savaşlara katılacağımız oyunda farklı cenk beyleri de yer alacak. Sega tarafından yayınlanacak olan yapım, dün yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda oyun içerisinde bir zorba olarak karşımıza çıkacak olan Dong Zhuo tanıtıldı.

Oldukça güçlü bir lider olan Dong Zhuo geniş cüssesi ile savaş alanlarında ilk hedef olsa da güçlü saldırılar ile düşman birliklerini kısa sürede yerler bir etme özelliğine sahip. Liderlik vasfı yüksek olan bu karakter ile savaşlar daha ilgi çekici bir hal alacak. Yoğun savaşlarda ön plana çıkacak olan Dong Zhuo askerlerini kesin bir dille yöneterek düşman karşısında üstünlük sağlıyor.

Oldukça zengin bir içerik ile 23 Mayıs’ta karşımıza çıkacak olan yapımda tarihin önemli savaşlarına ışık tutacak ve birbirinden farklı cenk beylerini deneyimleme fırsatı elde edeceğiz.

Dong Zhuo’yu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Total War: THREE KINGDOMS - Dong Zhuo Features

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.