Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Three Kingdoms 2019 Yılının En İyi Steam Lansmanı Oldu!

Total War: Three Kingdoms Steam'de bu yıl en iyi çıkış yapan oyun oldu.

Oyun dünyası tarafından merakla beklenen Total War: Three Kingdoms 23 Mayıs’ta lansmana çıktı. Yapım lansmana çıkması ile adeta bir patlama yarattı ve bu patlamanın yankıları hala sürüyor. Yapım Steam’in 2019 yılındaki en iyi lansman yapan oyunu oldu.

Total War Three Kingdoms 2019 Yılının En İyi Steam Lansmanı Oldu 2

Bilgisayar platformuna özel olarak geliştirilen Total War: Three Kingdoms şu sıralar 100.000’den fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu sayısı ile gündeme gelen yapım, bugün yine rekor bir seviyeye ulaştı. Oyunculara gerçekçi bir savaş atmosferi sunan yapım kale savunma ve saldırı türündeki oynanışı ile her geçen gün kitlesini artırmaya devame diyor.

Bugün PC Games N’in yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre başarılı yapım son 24 saatte Steam Charts verilerinde 191.816 oyuncu tarafından eş zamanlı olarak oynanmış. Yeni bir oyuncu sayısı rekoru olarak ifade edilen bu rakam aynı zamanda 2019 yılı içerisinde Steam’de en iyi çıkış yapan oyunu işaret ediyormuş.

Yapılan habere göre Total War: Three Kingdoms, Resident Evil 2 ve Devil May Cry 5 gibi oyunları da geride bırakmayı başarmış.

Henüz oyunun satış rakamları hakkında net rakamlar yayınlanmazken, 191.816 eş zamanlı oyuncu sayısı oyuna olan ilgiyi gözler önüne sermeye yetiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.