Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War Serisindeki Tüm Oyunlara Zam Geldi!

Sega Total War serisindeki tüm oyunlara zam yaptı.

Yıllardır bilgisayar oyuncuların sürükleyici taktiksel savaşlar sunan Total War serisi geçtiğimiz günlerde yeni oyununu büyük bir coşkuyla duyururken diğer oyunlarına yönelikte fiyat artışına gitti. Fiyatlar cep yakmaya devam ediyor.

Total War Serisindeki Tüm Oyunlara Zam Geldi 2

Ödüllü Total War serisinin en yeni oyunu geçtiğimiz günlerde Troy olarak duyurulmuştu. Serinin en çok konuşulan ismi olacağı ifade edilen Troy 2020 yılında lansmana çıkacak. Yeni oyun lansmana çıkacak çıkmasına ancak yeni oyunun duyurulmasından sonra serinin tüm oyunlarına zam geldi.

Total War serisinin en son çıkan oyunu Three Kingdoms şu sıralar yükselen fiyat etiketi ile şaşkınlık içerisinde takip ediliyor. Steam üzerinde 177.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Total War: Three Kingdoms dün gelen zamanlar ile birlikte 210.00 TL fiyat etiketine sahip old. Yani oyuna 33.00 TL zam yapıldı.

Serinin diğer oyunlarında da yüksek fiyat artışlarına giden Sega, Troy adlı yeni oyunu duyurduktan sonra böyle bir karar alarak oyuncuların tepkisini çekecek gibi görünüyor.

Total War serisinin bazı oyunlarının fiyatı şöyle:

Total War: Warhammer II – Eski fiyatı 149.00 TL, yeni fiyat etiketi 210.00 TL

Total War: Attila – Eski fiyatı 80.00 TL, yeni fiyatı 158.00 TL

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.