Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War Saga: Troy’un Sistem Gereksinimleri Açıklandı

13 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya çıkacak olan Total War Saga: Troy için sistem gereksinimleri açıklandı.

SEGA ve Creative Assembly, Total Total Saga: TROY için resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Total War Saga: TROY, Truva Savaşı’nın tüm ayrıntılarını oyuncuların tanık olabilmesi adına oldukça detaylı bir şekilde hayata geçiriyor. 13 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürülecek olan Total War Saga: TROY, Epic Games Store‘da yayınlanacak.

Total War Saga Troyun Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1

Homeros’un romantizm ve savaş konulu İlyada destanından ilham alan Total War Saga: TROY, Truva Savaşı’nın tarihi dönüm noktalarına odaklanarak daha önce hiç olmadığı gibi canlandırıyor. TROY, bu efsanevi çekişmeyi hem Yunan hem de Truvalı bakış açılarından keşfederek mitin ve efsanenin aşamalarını inceliyor ve olaylara yol açmış olabilecek gerçekleri açığa çıkarıyor.

A Total War Saga: TROY Sistem Gereksinimleri

PC oyuncuları en az 4GB RAM ile bir Intel Core 2 Duo veya Intel i7 8550U işlemciye ihtiyaç duyacaklar. İlginçtir ki, SEGA, oyunun minimum PC sistemi gereksinimleri hakkında herhangi bir AMD CPU listelemedi. Yayıncı ayrıca gereken minimum ekran kartı olarak Nvidia GTX 460, AMD Radeon HD 5770 ve Intel UHD Graphics 620’yi listeye koymuş.

SEGA, Intel i5-6600 veya 8GB RAM ile AMD Ryzen 5 2600X kullanmanızı önerir. Yayıncı ayrıca bir Nvidia GTX 970 veya bir AMD Radeon R9 270X ekran kartı kullanmanızı öneriyor.

Son olarak unutmadan belirtmek isterim ki oyun çıkış yapacağı 13 Ağustos 2020 tarihinde ilk 24 saat boyunca ücretsiz olarak alınabilecek. Telefonlarınızın alarmını kurmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.