Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Elysium Kart Oyunu Kapalı Betaya Girdi

Total War'ın yeni kart oyunu kapalı betaya girdi.

Creative Assembly, Total War: Elysium adlı yeni bir Total War oyunu duyurdu, ancak bu sefer gerçek zamanlı bir strateji değil, bir ticaret kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Total War Elysium Kart Oyunu Kapalı Betaya Girdi

Bu elbette Total: War Elysium‘un stratejik dehasını test etmeyeceği anlamına gelmez. Tam tersine, geliştirici, savaş hattı mekaniği ve oyun ortası güverte düzenlemesini ticaret kartı oyununu bir savaş alanı gibi hissettiriyor.

“Total War: Elysium, Total War’ın ödüllü geliştiricilerinden yeni, oynaması ücretsiz, strateji oyunudur ve tarihin dört bir yanındaki generalleri destansı stratejik gösterilerde başa çıkarıyor” diye açıklıyor. Total War: Elysium, biraz planlama ile ölümcül olabilen oyun ortasında yedekler getirmenizi sağlayan Daybreak mekaniği ile birlikte gelir. Ayrıca, bazı kartlar günün saati ile sınırlıdır, bu da bir faktördür.

Creative Assembly hala Total War’un tarihi savaş senaryoları üzerinde çalışıyor ve oyunculara farklı bir oyun deneyimi sunmayı planlıyor. Savaşçı Napolyon‘dan kurnaz Marie Antoinette‘e kadar oyuncuların Total War: Elysium liderlerini seçmeleri uzun sürmemelidir. Liderlerin çoğu, seçim sürecini kolaylaştıracak olan franchise’da zaten yer aldı. 

Geliştirici, oyun içi satın alımların yanı sıra ödüllerin yükseltilmesi yoluyla kartların kazanılabileceğine söz verdi. Tüm Savaş Paketleri, aldığınız kartların nadirliğini açıkça gösterecek ve işçiliği de orada olacak.

Oyunun resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Total War: ELYSIUM / Closed Beta Test Begins!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.