Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Torque Esports, Overwatch Collegiate League’i işletecek

Torque Esports, Overwatch kolej ligini satın aldı.

Activision Blizzard, UMG Media ile yeni bir Overwatch Collegiate Serisi’ne ev sahipliği yapmak için bir anlaşma imzaladı. Torque Esports‘un sahibi olduğu UMG Media, üniversite dizisini sekiz haftalık bir süre boyunca işletecek.

Torque Esports Overwatch Collegiate Leaguei işletecek

Katılımcı okullar, e-spor bursu şeklinde olacak toplam 40.000 Dolar ödül parası için yarışacak. Ligin şu anda kolej takımlarındaki oyuncular için profesyonel rekabete açık bir yol oluşturmasına yardımcı olması amaçlanıyor.

Torque Esport başkanı ve CEO’su Darren Cox “Esports gözlemcileri ABD’deki kolejleri hem yayıncılar hem de markalar için büyük bir fırsat olarak vurguladı ve Torque bu büyük fırsatı Overwatch ile tüm tarafların değerini kanıtlamak için kullanacak, Sopa ve top sporları gibi, kolej yarışması da geleceğin genç sporcularının becerilerini geliştirdiği ve profesyonel oyuncular olmaya hazırlandığı kalkınma ligi haline geliyor. Büyük ligler için açık bir adım.” olduğunu söyleyerek Espor’a ne kadar önem verdiklerini dile getirmiş oldu.

Ayrıca “UMG’nin satın alınması Torque’un büyüme stratejisinde önemli bir adımdı. Zaten bunun böyle anlaşmalar ve daha önce açıklanan Microsoft Gears of War turnuvasıyla ödüllendirildiğini görüyoruz” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.