Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Torchlight 3 Steam’de Erken Erişim Oyunu Olarak Yayınlandı

Torchlight 3 Steam'de yayınlandı.

Oyunun geliştiricisi olan Perfect World Entertainment, Torchlight 3‘ün Steam Erken Erişim oyunu olarak erişilebileceğini duyurdu. Bu duyuruyu kutlamak için yayıncı, aşağıda bulabileceğiniz yeni bir fragman da yayınladı.

Torchlight 3 Steamde Erken Erişim Oyunu Olarak Yayınlandı

Echtra Games‘in belirttiği gibi, Erken Erişim en az birkaç ay sürecek ve oyunu daha da geliştirerek tam sürüm hazır bir hale getirilmesi sağlanacak. Ayrıca erken erişim süresi boyunca yeni özellikler ekler ve yeni oyun içeriği eklenecek. Torchlight 3 Erken Erişim, 4 oynanabilir sınıf, 2 bitirilebilir bölüm, düzinelerce görev, oyuncu tarafından oluşturulan özel bir Fort özelliği (büyüleyici, kaynak rafine etme ve depolama ile birlikte), 100’den fazla Efsanevi eşya ve sayısız silah, alan ile başlayacak ve patron savaşları olacak.

Ancak, bu Erken Erişim’in yalnızca çok oyunculu modda kullanılabileceğini unutmayın. Oyuncular, dört kişilik gruplar halinde oynayabilecek ve oyunda belirli kasabaları (kasabalar gibi) diğer oyuncularla paylaşabilecektir. Yani tek başına oynamak isteyen oyuncular maalesef şimdilik oyunu tek başlarına oynayamayacaklar. Geliştiricinin tam olarak neden böyle bir tercih yaptığı bilinmese de, yine de farklı bir tercih olduğu kesin.

13 Haziran 2020 tarihi ile birlikte gelen Torchlight 3’ün erken erişim notları ise göze pek hoş gelmiyor. Çok oyunculu serverların hazır olmaması nedeniyle erken erişimi satın almış olan oyuncular 1 saate yakın serverlara giremediler. Dahası oyuna girebilmeyi başaran oyuncular ise oyunun oynanışının bir mobil oyundan farksız olduğu belirtti. Bakalım ilerleyen zamanlarda geliştiriciler neler yapacak.

Torchlight 3 - Steam Early Access Trailer | Summer of Gaming 2020

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.