Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Torchlight 3 Bugüne Kadarki En Büyük İçerik Güncellemesini Aldı

Torchlight 3'e gelen yeni güncelleme birçok özellik sunuyor.

Perfect World Entertainment ve Echtra Games, Torchlight III’ün Kış temalı güncellemesi Snow & Steam’in artık Steam’de mevcut olduğunu duyurdu. Ekiplere göre bu, Ekim ayındaki lansmanından bu yana Torchlight III’e gelen en büyük yama.

Dört neşeli evcil hayvanı ve tüylü bir arkadaşın neşeli bir çeşidini, on bir yepyeni legendary öğeyi (beş yeni buzlu silah dahil), legendary bir zırh setini, kış şenliklerine uygun şekilde hazırlanmış yeni kale dekorasyonlarını, bir karakterin görünümünü özelleştirmek için yeni bir Stil İstasyonu oyuna eklendi. Ek olarak, güncelleme, Forged sınıfının yenilenmesi ve Fazeer’s Dun’djinn’deki değişiklikler ve diğer gizli sırlar dahil olmak üzere çok sayıda yaşam kalitesi iyileştirmesi armağanı verecek.

Torchlight 3 Bugune Kadarki En Buyuk Icerik Guncellemesini Aldi 1

Ayrıca oyuncuların yanında bulundurabilecekleri Frost Owl ve Ugly Sweater Cat yoldaşlar eklendi. Ayrıca oyuna eklenen Snow & Steam Kontratı sözleşmesinde ilerleme kaydeden oyuncular, kar temelli kale dekorasyonları ve çeşitli ödüller gibi ek içerikler kazanabilirler.

Son olarak bu güncelleme tüm oyuncular için yaşam kalitesi iyileştirmeleri sunuyor. Forged sınıfı, onu daha uygulanabilir bir sınıf haline getirmek için büyük savaş yükseltmeleri ve yeni bir HUD aldı. Yepyeni “Style Station” gibi Fort sisteminde de bazı değişiklikler var. Yeni istasyon, oyuncuların teçhizatlarının görünümünü ve rengini özelleştirmesine olanak tanıyan transmog ve boyama özellikleri sunuyor.

Torchlight III - Winter Update Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.