Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Toplam Değeri 149 TL Olan İki Oyun Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Games Store toplam değeri 149 TL olan iki adet oyunu ücretsiz yaptı. Sonic Mania ve Horizon Chase Turbo ücretsiz oldu.

Epic Games Store üzerinde toplam değeri 149 TL olan iki oyun ücretsiz oldu. Sonic Mania ve Horizon Chase Turbo isimli oyunları 01.07.2021 tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları kütüphanenize eklemek için iki faktörlü kimlik doğrulamanın açık olması yeterli olacak.

Sonic Mania

Ucretsiz Oyun

Epic Games Store’un ücretsiz verdiği ilk oyun Sonic Mania, 1991’de Sega Genesis için çıkış yapan Sonic the Hedgehog’un maceralarıyla ilgili son derece popüler bir oyunun köklerine bir tür dönüş olan, klasik bir iki boyutlu platform oyunu. Geleneksel olarak Sega tarafından yayınlanan oyun, iki stüdyo arasındaki işbirliğinin sonucu olarak doğdu: Headcannon ve PagodaWest Games.

Geliştirme ekibi ayrıca, klasik Sonic versiyonlarının portları ve çok sayıda hayran oyunu üzerinde çalışan Christian Whitehead ve Simon Thomley’i içeriyordu. Sonic Mania, Comic-Con 2016 sırasında, oyun karakterinin doğum gününün 25. yıldönümünde resmi olarak duyuruldu.

Horizon Chase Turbo

horizon Chase

Epic Games Store’un ücretsiz verdiği ikinci oyun Horizon Chase Turbo, mobil cihazlardan bilinen bir oyun olan Horizon Chase’in geliştirilmiş bir sürümü. Orijinal oyunla karşılaştırıldığında, yeni sürüm birkaç yenilik içeriyor. En büyüğü, iki ila dört oyuncunun tek bir ekranda birlikte oynamasını sağlayan bölünmüş ekran modu. Ayrıca grafikler de iyileştirildi. Oyun konsol ve bilgisayar kontrolcülerini tam olarak destekliyor ve mobil versiyona kademeli olarak eklenen birçok içeriğe sahip. Oyunda 12 turnuva, 48 şehir, 109 parkur, 31 araç ve 12 yükseltme özelliği mevcut.

Horizon Chase Turbo, üç boyutu taklit etmek için akıllı numaralar kullanan iki boyutlu grafiklere sahip klasik 16 bit yarış oyunlarına atıfta bulunan akıllıca bir tasarıma sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.