Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Top Run’ın Çıkış Tarihleri Belli Oldu!

Top Run bu hafta piyasaya çıkış yapacak.

Katata Games’in 2020 yılı için geliştirdiği Top Run’ın çıkışı için artık geri sayımlar başladı. Konsol ve bilgisayar platformuna gelecek olan yapım tüm platformlar için farklı tarihlerde lansmana çıkacak. İşte oyunun lansman tarihleri.

Top Run’ın Çıkış Tarihleri Belli Oldu 2

2D grafik açılarına sahip platform oyunu olarak adından söz ettirecek olan Top Run tek oyunculu bir oynanış yapısına sahip olacak. 100’den fazla ve farklı misyonların yer alacağı oyun da ilerleyebilmek için elimizden geleni yapacak, engellerle dolu bir platform üzerinde koşacağız. Oyun içerisinde bir yandan koşarken diğer yandan da destansı savaşlarda hayatta kalabilmeye çalışacağız.

Bugün Gamespew’in haberlerine konu olan oyun çıkış tarihleri ile gündeme geldi. Yapılan habere göre oyunun PlayStation 4 sürümü 29 Ocak yani yarın lansmana çıkacakmış. Oyunun Xbox One sürümü için çıkış tarihi 31 Ocak olarak haber içerisinde belirtilirken Nintendo Switch ve PC platformu için ise lansman tarihinin 1 Şubat olarak belirlendiğinden söz ediliyor.

Tüm platformlarda aynı içeriklere sahip olacak olan oyun da çeşitli yetenekleri kullanabilecek, bu yetenekleri yükseltebileceğiz. İnanılmaz müzik efektlerinin de yer alacağı yapım için geri sayım başladı.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 8 veya daha yenisi
  • İşlemci: Intel Core i3 M380
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 4000
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Top Run Retro Pixel Adventure Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.