İlk Tomb Raider üçlemesinin başarısından sonra ikinci yeniden düzenlenmiş sürümler yolda. Aspyr Media tarafından açıklanan detaylara göre Tomb Raider 4, 5 ve 6 için remaster’ları resmi olarak duyuruldu ve ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak Şubat 2025 tarihinde PC platformuna gireceğini doğrulayabiliyoruz. Tomb Raider IV-VI Remastered adıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan koleksiyon içerisinde farklı farklı seri oyunları bulunacak.
Bu koleksiyonda şu seri oyunları yer alacak. Oyunlar arasında TR: The Last Revelation, TR: Chronicles ve TR: The Angel of Darkness yer alıyor. Önceki koleksiyonda olduğu gibi, bu koleksiyonda da grafikler biraz daha iyi olacak. Oyuncular istedikleri zaman orijinal poligonal modeller ile yeniden düzenlenmiş grafikler arasında geçiş yapabilecek. Bu da koleksiyonda yer alan seçenekler arasında bulunuyor.
Tomb Raider Serisi Günümüze Ulaşıyor
Aspyr ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Tomb Raider: The Angel of Darkness içerisinde birçok oyuncu herhangi bir değişikliğin yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Çünkü bu tarz oyunlar oldukça eski bir yapıya sahip olduğundan dolayı elbette yeniliklerin nasıl bir şekilde gerçekleştiğini görmek istiyor. İlk çıktığında Angel of Darkness oldukça sorunlu bir yapıya sahipti; yeniden düzenlenmiş sürüm umuyoruz ki bu sorunların üstesinden gelir.

Angel of Darkness çıkışı ile beraber kontrollerin oldukça berbat olduğunu aktarmakta fayda var. Remaster’da daha iyi kontrollerin ve animasyonların yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca koleksiyonun sistem gereksinimleri de açıklanmış durumda. Bu kapsamda PC oyuncuları en az 4 GB RAM’e, Intel i3 veya AMD FX-4100 ve NVIDIA GeForce GT 620 işlemciye ve AMD Radeon HD 8670D ekran kartına sahip olmaları gerekecek.
