Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’nin Yeni Operasyonu Operation Dark Hours 25 Nisan’da Yayınlanacak!

Tom Clancy's The Division 2'nin yeni operasyonu 25 Nisan'da yayınlanacak.

Ubisoft’un büyük umutlar ile konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunduğu Tom Clancy’s The Division 2 milyonlara ulaşmaya devam ederken oyun güncellemeler ile hatalarından da arınmaya devam ediyor.

Tom Clancys The Division 2’nin Yeni Operasyonu Operation Dark Hours 25 Nisan’da Yayınlanacak 2

Oyunculara zengin bir atmosfer ve sürükleyici bir oynanış sunan Tom Clancy’s The Division 2 bugün yeni operasyon ile gündeme geldi. Altchar’ın haberi ile gündeme gelen yapım yeni operasyonu olan Operation Dark Hours’un çıkış tarihi onaylanmış. Yapılan habere göre The Division 2, 25 Nisan 2019’da tüm platformlarda oyunculara sunulacak. Oyuncular tarafından merakla beklenen bu operasyon ile oyun içerisine bazı ilaveler de yapılacakmış.

Operation Dark Hours operasyonu hakkında henüz detaylı bilgiler yer almazken, operasyonun 25 Nisan’da oyunculara sunulacağı bilgisi veriliyor. Yeni operasyonda oyuncuların karşısına büyük bir uçak çıkacakmış. Ordu uçağı olarak karşımıza çıkacak olan bu uçak Washington DC havaalanında yer alacakmış. Zengin bir içerik eşliğinde karşımıza çıkacak olan operasyon zorlu çatışmalara ve rekabet dolu anlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Belirtilen operasyon konsol ve bilgisayar platformu için 25 Nisan’da lansmana çıkacak.

Tom Clancy’s The Division 2: Year 1 Update - Invasion: Battle for D.C. | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.