Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’nin Year One Fragmanı Yayınlandı!

The Division 2'nin yeni fragmanında bir yıl boyunca karşımıza çıkacak olan içerikler gösteriliyor.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 15 Mart’ta lansmana çıkacak olan Tom Clancy’s The Division 2 bugün Year One fragmanı ile gündeme geldi. Fragmanda oyunculara bir yıl boyunca hangi içeriklerin sunulacağı gösterildi.

Tom Clancys The Division 2’nin Year One Fragmanı Yayınlandı 2

Oyun dünyası tarafından merakla beklenen Tom Clancy’s The Division 2, 1 Mart’ta açık beta olarak tüm oyunculara sunulacak. 15 Mart’ta ise konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkacak olan yapım, yayınlanan yeni bir trailer ile oyunculara sezon geçişini ve mağaza planlarını gösterdi. Yayınlanan fragmana göre yıl boyunca tüm oyuncuların erişebileceği yeni uzmanlıklar ve benzersiz görevler yayınlanacak. Bu görevler hikaye görevleri olarak karşımıza çıkacak. Ücretsiz birkaç güncelleme ile de desteklenecek olan yapım Season Pass sahiplerine ekstra içerikler de sunacak.

Season Pass’e sahiplerine oyunda yer almayacak olan ekstra görevlerin yanı sıra yeni bölümlere de erken erişim hakkı sunulacak. Oyuna gelecek olan tüm içerikleri Season Pass sahipleri önce deneyimleme fırsatı elde edecekler.

Yayınlanan Year One fragmanı ile oyunculara detaylı bir gösterim yapılıyor. İlk yıl içerisinde oyunculara üç farklı hikaye görevi sunulacak. Bu görevlerde benzersiz deneyimler de karşımıza çıkacak.

Tom Clancy’s The Division 2: Year One Content Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.