Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’nin Üçüncü Bölümü İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı!

Tom Clancy’s The Division 2 Şubat ayında üçüncü bölümünü oyunculara sunacak.

Şu sıralar üçüncü bölümü  ile oyuncuları meraklandıran Tom Clancy’s The Division 2 Şubat ayında alacağı yeni güncelleme ile oyuncularına yeni bölümünü sunacak. Bu sabah yeni bölüme dair yeni bir fragman da oyuncular ile paylaşıldı.

Tom Clancy’s The Division 2’nin Üçüncü Bölümü İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı 2

Geçen hafta da haberlerimizde yer bulan Tom Clancy’s The Division 2’nin üçüncü bölümü bir fragman ile duyurulmuştu. Bu sabahta yeni bir fragman ile oyuncuları heyecanlandıran üçüncü bölüm sürükleyici bir hikâyeyi karşımıza çıkacak. Bir bilim insanını kurtarmak için Brooklyn’e dönen oyuncuları konu alacak olan yapım yeni fragmanda da bazı detayları bizlere gösteriyor.

Fragman içerisinde elinde alev makinesi bulunduran bir Ajan kameralara yansırken, çeşitli aksiyon sahnelerinden bazı kesitler de oyuncular ile paylaşılıyor. Buna ek olarak gerilim dolu bir ses tonu ile anlatım da yapılırken yeni bölümde de virüs salgının kaldığı yerden devam edeceği ifade ediliyor.

Daha önceki haberlerimiz de 29 Ocak’ta çıkış yapacağını belirttiğimiz üçüncü bölüm Şubat ayı içerisinde oyunculara sunulacak. Şubat ayında oyuna gelecek olan güncelleme ile üçüncü bölüm de oyuncular ile paylaşılacak.

Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu haber ile oyunun üçüncü bölümüne dair yeni bir fragman yayınlandığını öğrendik.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

OFFICIAL THE DIVISION 2 - EPISODE 3 TRAILER

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.