Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’nin Üçüncü Bölümü 29 Ocak’ta Yayınlanacak!

Tom Clancy's The Division 2 bu ay sonu yeni bölüm alacak.

Ubisoft’un Epic Store üzerinde piyasaya sürdüğü Tom Clancy’s The Division 2’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Satışları ile orta dereceli bir gelir elde eden yapımın üçüncü bölümünün ne zaman lansmana çıkacağı belli oldu.

Tom Clancys The Division 2’nin Üçüncü Bölümü 29 Ocak’ta Yayınlanacak 2

Geçtiğimiz yıl konsol ve bilgisayar platformunda piyasaya sürüldükten sonra sayısız güncelleme alan Tom Clancy’s The Division 2 bugün de yeni bölümü ile gündeme geldi. İlk iki bölümü ile oyuncularına daha zengin bir oynanış içeriği sunan yapım yakında üçüncü bölümünü piyasaya sürecek. Konsol ve bilgisayar platformuna aynı anda gelecek olan yeni bölümün tarihi de belli oldu.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre The Division 2’nin üçüncü bölümü 29 Ocak 2020’de hem konsol hem de bilgisayar platformunda yayınlanacakmış. Oyun içerisine yeni egzotik görüntüler de getireceği ifade edilen yeni bölüm de oyunculara bazı yeni içerikler de sunulacakmış. Egzotik bir silah modelini de karşımıza çıkaracak olan bölüm ile oyuncular birbirinden farklı aksiyon sahneleri ile karşılaşmaya devam edecekler.

Yeni bölüm ile alakalı ilerleyen günlerde geniş bir içerik bilgisinin yayınlanması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.