Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’nin The Last Castle Genişlemesi 15 Ekim’de Yayınlanacak!

Tom Clancy's The Division 2'nin yeni genişlemesi 15 Ekim'de çıkacak.

Ubisoft Tom Clancy’s The Division ile 2016 yılında hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularının beğenisini kazanmış ve gelişmelerden sonra başarılı oyunun ikinci sürümünü geliştirmeye başlamıştı.

Tom Clancys The Division 2’nin The Last Castle Genişlemesi 15 Ekim’de Yayınlanacak 2

Mart 2019 itibari ile Tom Clancy’s The Division 2 piyasaya sürülürken Ubisoft, Epic Games ile yaptığı özel bir anlaşma ile oyunu Epic Store’da yayınlama kararı almıştı. Bu gelişme başlarda olumsuz yorumlansa da Ubisoft günümüz de Tom Clancy’s The Division 2’nin satışları ile yüksek kâr elde etmeyi başardı. Oyunculardan gelen ilgiyi karşılıksız bırakmak istemeyen geliştirici ekip şu sıralar yeni bir genişleme paketi sunmaya hazırlanıyor.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre yeni genişlemenin adı ‘The Last Castle’ olarak belirlenmiş ve genişleme 15 Ekim itibari ile hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyuncuların beğenisine sunulacakmış. Oyunun Sezon Pass’ine sahip olan oyuncular 15 Ekim itibari ile yeni genişlemeye erişebilecek, diğer oyuncular ise 22 Ekim itibari ile genişleme paketine erişebileceklermiş.

Yeni genişleme paketinde oyunculara çeşitli yenilikler sunulacak ve özellikle oyuncular yeni oyun modu ile daha aksiyonlu bir oynanışa kavuşacaklar.

Tom Clancy’s The Division 2: Episode 2 Story Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.