Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’nin İlk Giyim Etkinliği Duyuruldu!

Tom Clancy's The Division 2 yeni bir etkinlik duyurusu yaptı.

Epic Store’da yayınlanan gözde oyunlar arasında yer alan Tom Clancy’s The Division 2 konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam ediyor. Oyun yarın ilk giyim etkinliğini hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunacak.

Tom Clancys The Division 2’nin İlk Giyim Etkinliği Duyuruldu 2

Ubisoft’un 2019 yılına damga vuran oyunu Tom Clancy’s The Division 2 şu sıralar geniş kitlelerde oynanmaya devam ediyor. Aksiyon rol yapma oyunu olarak yayınlanan yapım, yarın oyuncularına yeni bir etkinlik sunacak. Ubisoft yarın The Division 2 oyuncularına kıyafet etkinliğini sunacak. Bu etkinlikte oyuncular ifadeler ve maskeler de kullanabilecek, eğlenceli dakikalar yaşayabilecekler. 5 Nisan’da ülkemiz saati ile 11:30’da başlayacak olan kıyafet etkinliğinde oyunculara ödüller de sunulacak.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun ilk giyim etkinliği 5 Nisan’da başlayacak ve bu etkinlikte oyuncular yeni kozmetikler kazanma fırsatı elde edecekmiş. Bu özel etkinlikte oyuncular yeni kıyafetlere ek olarak çeşitli ifadelere ve maskelere de erişebilecekler. Ayrıca bunlara ek olarak yeni silah skinleri ile silahlarına farklı bir hava da katabilecekler. Etkinlik 2 Mayıs’a kadar devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.