Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’den Live Action Fragmanı Geldi

Tom Clancy's The Division 2'nin yeni fragmanı ilgiyle izleniyor.

Haftalardır gündemden düşmeyen Tom Clancy’s The Division 2 yine yerini korumaya devam ediyor. Çıkışına artık sayılı günler kalan oyun tüm platformlarda sabırsızlıkla beklenirken dün yine yeni bir fragman oyunculara sunuldu. Yayınlanan her fragmanda oyuncuların iştahı kabarmaya devam ediyor.

Tom Clancys The Division 2’den Live Action Fragmanı Geldi 2

15 Mart’ta konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan Tom Clancy’s The Division 2, bilgisayar platformunda oldukça çok konuşuluyor. Hatırlayacağınız üzere oyun önce Steam’de bilgisayar oyuncuları için ön siparişlere açılmış, daha sonra da Epic Games ve Ubisoft arasında yapılan özel anlaşma ile Epic Store’da satılmaya başlanmıştı. 12 ay boyunca bilgisayar platformu için Epic Store’da satılacak olan yapım dün yeni bir Live Action fragmanı yayınladı.

Düşman gruplarına karşı verilen mücadeleyi konu alan Live Action fragmanı oldukça gerçekçi bir yapı ile karşımıza çıktı. Birinci şahıs kamera açıları eşliğinde gerçek dünyayı bizlere gösteren fragman izleyenler üzerinde de etki bırakıyor.

Zengin içeriği ve kaliteli grafikleri ile bizleri sürükleyici bir savaş ortamına götürecek olan Tom Clancy’s The Division 2, 15 Mart’ta lansmana çıkacak.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Division 2 - Good Guy Live Action Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.