Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’den Hata Odaklı Bir Güncelleme Geldi!

Tom Clancy's The Division 2'nin yeni güncellemesi yayınlandı.

Şu sıralar satış listelerinden eksik olmayan Ubisoft yapımı Tom Clancy’s The Division 2 yeni bir güncelleme duyurusu yaptı. Hatalara odaklı olarak yayınlanan güncelleme ile oyun içerisinde bir dizi düzeltme eki geldi.

Tom Clancys The Division 2’den Hata Odaklı Bir Güncelleme Geldi 2 1

İngiltere, Yeni Zelenda ve Avustralya satış listelerinde ilk sıralarda yer alan Tom Clancy’s The Division 2 başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ederken güncellemeler ile oyunculara kusursuz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bugün sabah saatlerinde yeni bir güncelleme alan ve bu güncelleme ile hatalara odaklanan yapım, küçük düzeltme eklerine sahip oldu. Gelen yama ile oyuncuların bildirdiği can sıkıcı sorunlar çözülürken önemli değişiklikler içermiyor.

Güncelleme ile oyun içerisinde beceriler, techizar ve NPC’ler de ortaya çıkan sorunlar giderildi ve oyuncuların bildirdiği sorunlar çözülmüş oldu. İlerleyen haftalarda yeni güncellemeler almaya ve hatalarından arınmaya devam edecek olan The Division 2 güncel İngiltere satış listesinde ilk sırada yer alıyor.

Haftanın en çok satanlar listelerinden eksik olmayan yapım gelen güncelleme ile daha iyi bir oynanabilir yapıya kavuşmuş oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.