Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2 Yeni Güncellemesine Kavuştu!

Tom Clancy's The Division 2'nin yeni etkinliği için güncelleme yayınlandı.

15 Mart 2019’da lansmana çıkan Tom Clancy’s The Division 2 satışlarını artırmaya devam ederken güncellemeler ile daha iyi bir oynanış atmosferi de yaratmaya devam ediyor. Yapım en son yayınlanan güncellemesi ile çeşitli iyileştirmeler aldı.

Tom Clancys The Division 2 Yeni Güncellemesine Kavuştu 2

Ubisoft birer birer yeni oyunlarını Epic Store’da yayınlamaya devam ederken Tom Clancy’s The Division 2 için de yeni güncellemeler geliştirmeye devam ediyor. 2019 model oyun olarak hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanmaya devam eden yapım en son aldığı güncelleme ile birçok iyileştirmeye de kavuşmuş oluyor.

Bugün Altchar’ın haberi ile edindiğimiz yeni güncelleme detaylarına göre oyuna gelen güncelleme Kıyafet Etkinliği’nde meydana gelen birbirinden farklı hataları giderken, zırhlarda meydana gelen birçok sorunda çözüme kavuşturulmuş. Tüm platformlarda oyunculara sunulduğu ifade edilen güncellemenin boyutunun düşük olduğu belirtiliyor. DirectX 12 için çeşitli iyileştirmeler alan oyun konsollarda meydana gelen çökmeyi de ortadan kaldırdı.

Kyafet etkinliği ile de oyun içerisine 3 farklı koleksiyon getiren geliştirici ekip, bu koleksiyonların adını da Aviator, Paratrooper ve Trapper olarak duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.