Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2 Şuana Kadar 2019’un En Çok Satan Oyunu Oldu!

Tom Clancy's The Division 2 deli gibi satmaya devam ediyor.

Yayınlandığı günden bu yana çeşitli sorunlar ile boğuşan Tom Clancy’s The Division 2 sık sık güncellemeler alarak hatalarından arınmaya devam ederken yeni bir detay ile gündeme bomba gibi düştü. Yapım 2019’un en çok satan oyunuymuş.

Tom Clancys The Division 2 Şuana Kadar 2019’un En Çok Satan Oyunu Oldu 2

İlk sürümü ile oyuncuların beğenisini kazanan ve beraberinde 2019 yılında Tom Clancy’s The Division 2 olarak karşımıza çıkan yapım şu sıralar başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Oldukça başarılı satışlar gerçekleştiren ve gerçekleştirmeye devam eden yapım, şuana kadar 2019’un en çok satan oyunu olmuş.

Bugün PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Ubisoft dün mali raporunu açıklamış. Bu mali raporda Ubisoft, 2019 yılında şuana kadar en çok satan oyunun Tom Clancy’s The Division 2 olduğunu belirtmiş. Konsollarda beklentiyi karşılamayan ancak bilgisayar platformunda deli gibi satan The Division 2, bilindiği üzere bilgisayar platformu için Epic Store’da lansmana çıkmıştı. Bu kararı ile de oldukça eleştirilen oyun Epic Store üzerinde oldukça yüksek kâr elde etti.

Hatta oyun uPlay üzerindeki satışlarının yaklaşık 10 katını Epic Store üzerinde gerçekleştirmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.