Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2 İngiltere Satış Listesinde İlk Sıraya Yerleşti!

Tom Clancy's The Division 2 İngiltere'de en çok satan oyun oldu.

15 Mart 2019’da hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanmaya başlanan Tom Clancy’s The Division 2 yine satış listelerinde yerini aldı. Lansmana çıktığı tarihten bu yana İtalya, Fransa ve İngiltere satış listelerinden eksik olmayan yapım, İngiltere satış listesinde ilk sırada yer alıyor.

Tom Clancys The Division 2 İngiltere Satış Listesinde İlk Sıraya Yerleşti 2

6 Nisan’ın bittiği hafta da Tom Clancy’s The Division 2 İngiltere’de oldukça yüksek satış rakamlarına imza attı. Oyunculara gerçekçi bir deneyim sunan Tom Clancy’s The Division 2, oldukça başarılı bir çıkış yapmış ve kısa sürede kitlesini genişletmeyi başarmıştı. 2019’un beklenen oyunları arasında yer alan ve çıkış yapması ile deli gibi satmaya başlanan yapım bilgisayar platformu için Epic Store üzerinden satılmaya devam ediliyor.

VGChartz’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz İngiltere satış listesinde ilk sırada The Division 2 yer alıyor. İngiltere’de başarılı satışlara imza atan yapımı ikinci sırada ise EA’in geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü FIFA 19 takip ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana satış listelerinde eksik olmayan FIFA 19, EA’yi tatmin etmeyi başarmıştı. Listenin üçüncü sırasında ise bizlere pek de tanıdık gelmeyen Yoshi’s Crafted World yer alıyor. 29 Mart 2019’da Switch platformu için lansmana çıkan Yoshi’s Crafted World İngiltere satış listesinde üçüncü sırada yer alıyor.

İngiltere Satış Listesi

1 – The Division 2

2 – FIFA 19

3 – Yoshi’s Crafted World

4 – Mario Kart 8 Deluxe

5 – Sekiro: Shadows Die Twice

6 – Red Dead Redemption 2

7 – The Lego Movie 2 Videogame

8 – Grand Theft Auto 5

9 – New Super Mario Bros. U Deluxe

10 – Super Smash Bros. Ultimate

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.