Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2 İngiltere Satış Listesinde İlk Sırada Yer Alıyor!

Tom Clancy's The Division 2 deli gibi satmaya devam ediyor.

Ubisoft’un en çok beklenen oyunlarından birisi olarak 15 Şubat 2019’da lansmana çıkan Tom Clancy’s The Division 2, şu sıralar konsol ve bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ilgiyle oynanmaya devam ederken, yapım satış listelerinde de üst sıralarında yer alıyor.

Tom Clancys The Division 2 İngiltere Satış Listesinde İlk Sırada Yer Alıyor 2

Dün yaptığımız haberlerde Yeni Zelanda ve Avustralya’da en çok satan oyunların listesini paylaşmıştık. Listelerin her ikisinde de Activision’ın yeni oyunu olan Sekiro: Shadows Die Twice ilk sırada yer alırken The Division 2 ise ikinci sırada yer almıştı. Bu sabah yayınlanan İngiltere satış listesinde ise Ubisoft’un oyunu olan The Division 2 ilk sırada yer alıyor. İngiltere’de lider konumda bulunan yapım, her geçen gün kitlesini artırmaya devam ederken satış listelerinden de eksik olmuyor.

The Division 2’yi İngiltere’de ikinci sırada sürpriz bir isim takip ediyor. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve günümüzün en iyi futbol oyunu olarak adından söz ettiren FIFA 19, The Division 2’yi yakından takip eden bir oyun olarak satış listesinde ikinci sırada takip ediyor.

Rockstar Games’in başarılı oyunu olan Red Dead Redemption 2’de satış listesinde yer alıyor. Üçüncü sırada yer alan yapım, online modu ile haftalık güncellemeler almaya devam ediyor.

İngiltere Satış Listesi

1. The Division 2
2. FIFA 19
3. Red Dead Redemption 2
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Yoshi’s Crafted World
6. Assassin’s Creed Odyssey
7. Sekiro: Shadows Die Twice
8. New Super Mario Bros. U Deluxe
9. Grand Theft Auto V
10. Marvel’s Spider-Man

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.