Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in Void Edge Operasyonu’nun Operatörleri Açıklandı

Rainbow Six: Siege’in yeni operasyonu ve karakterleri Mart ayında gelecek.

55 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege sıradaki operasyonu ile oyunculara yeni karakterler de sunacağını resmi bir açıklama ile duyurdu. Yeni operasyonda iki yeni karakter karşımıza çıkacak.

Tom Clancys Rainbow Six Siege’in Void Edge Operasyonunun Operatörleri Açıklandı 2

Hatırlayacağınız üzere bu hafta içerisinde Rainbow Six: Siege ile alakalı bir kutlama haberi yapmış ve  oyunun 5’nci yılının kutlanacağından söz etmiştik. 5’nci yılını kutlamak amacıyla oyunculara Void Edge adında bir operasyon sunacak olan yapım bu operasyonda iki yeni operatörü de karşımıza çıkaracakmış. Daha önce sızıntılar ile ortaya çıkan bu karakterlerin isimleri bugün resmi olarak duyurulmuş.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Ubisoft yaptığı açıklama da Void Edge operasyonunu Mart ayında yayınlayacakmış. Yeni operasyon ile oyunculara iki yeni operatör sunulacakmış. Oyunun 5’nci yılını kutlamak amacıyla yayınlanacağı ifade edilen operasyonun yeni operatörlerinin isimleri Oryx ve lana olarak duyurulmuş.

Oryx defansif bir karakter olurken lana ise saldırgan bir yapıda olacak. Yeni operasyonun yeni bir haritayı da karşımıza çıkaracağını unutmadan belirtelim. Yeni haritanın adı ve içerikleri henüz bilinmiyor.

Rainbow Six Siege: Operation Void Edge – New Operators Reveal Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.