Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in Shifting Tides Operasyonu Bugün Yayınlanacak!

Rainbow Six: Siege’in beklenen operasyonu gün içerisinde lansmana çıkacak.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege oyuncuları tarafından merakla beklenen Shifting Tides operasyonu bugün lansmana çıkacak. Oyun içerisine yeni görevler getirecek olan yeni operasyon için geri sayımlar devam ediyor.

Tom Clancys Rainbow Six Siege’in Shifting Tides Operasyonu Bugün Yayınlanacak 2

Ubisoft tarafından geçtiğimiz Kasım ayında duyurulan Rainbow Six Siege’in yeni operasyonu Shifting Tides şu sıralar piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunculara yeni içerikler sunacak olan yeni operasyon, beraberinde iki farklı karakteri de oyuncuların karşısına çıkacak.

PC Games N’in haberine göre Shifting Tides operasyonu ile oyunculara iki farklı karakter sunulacakmış. Bu karakterlerin adları Kali ve Wamai olarak belirlenirken, Kali’nin dişi, Wamai’nin ise erkek bir karakter olduğu ifade edilmiş. Çeşitli zorlukların yanı sıra Kali karakterine özel bir keskin nişancı tüfeği de getirecek olan operasyon oldukça zengin bir içeriğe sahip olacak.

Tema Parkı adında yeni bir haritayı da getirecek olan operasyonun dosya boyutu oyuncular ile paylaşılmazken gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Bilindiği üzere bu operasyon daha önce test sunucularına yüklenmişti.

Yeni zorluklar, yeni operatörler, yeni içerikler ve daha fazlası Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in yeni güncellemesi ile oyunculara sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.