Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 5’nci Yılını Void Edge Operasyonu İle Kutlayacak!

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in Void Edge operasyonu duyuruldu.

55 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden ve yakında oyunculara yeni bir sezonunu ve yeni bir güncellemesini sunacak olan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege oyunculara yeni içerikler sunacak.

Tom Clancys Rainbow Six Siege 5’nci Yılını Void Edge Operasyonu İle Kutlayacak 2

2015 yılında piyasaya sürülen ve günümüzde hem konsol hem de bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Rainbow Six: Siege yeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yakında 5’nci yıl dönümünü kutlayacak olan yapım oyuncuların karşısına da yeni bir operasyon sunacak. Bu operasyonun adı Void Edge olarak belirlenirken operasyonun lansman tarihi ise sır gibi saklanıyor.

WindowsCentral’in bugün yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre 55 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Rainbow Six: Siege yıl dönümünü kutlamak amacıyla oyunculara yeni bir operasyon sunacakmış. Void Edge olarak belirlenen yeni operasyon oyunun resmi Twitter üzerinde bir görsel ile duyurulurken bu operasyonun çıkış tarihi ise sır gibi merak edilmeye başlandı.

Void Edge ile birlikte oyunculara Oryx ve Yana karakterleri sunulacak. Bunlarla birlikte oyuna yeni yetenekler, yeni saldırılar, yeni görevler ve daha fazlası sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.