Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in Tüm İnceleme Puanları Yayınlandı!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'in yeni inceleme puanları yayınlandı.

Ubisoft’un 2019 model oyunu olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint şu sıralar hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanmaya devam ederken oyunun yeni inceleme puanları da gelmeye devam ediyor.

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint’in Tüm İnceleme Puanları Yayınlandı 2

7 Ekim’de yaptığımız haberlerde Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in inceleme puanlarının yayınlandığından ve incelemelerde oyunun beklentileri karşılayamadığından söz etmiştik. Bugün oyunun yeni inceleme puanları yayınlandı. İlk incelemelerde olduğu gibi yapım yeni inceleme puanlarında da beklentileri karşılayamazken yeni oyuncular tarafından da oynanmaya devam ediyor.

Dünyanın dört bir yanında merakla beklenen yapım, Wildlands’ın devamı olarak karşımıza çıkarken serinin en yüksek aksiyon deneyimini de karşımıza çıkarmaya devam ediyor. Beta sürecinde oyuncuları tatmin eden yapım tam sürüme geçmesi ile çeşitli hataları da beraberinde karşımıza çıkardı. Geliştirici ekip yeni güncellemeler üzerinde çalışmaya devam ederken oyun inceleme puanları da almaya devam ediyor.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz inceleme puanları yine tutarsız bir yapıda karşımıza çıkıyor. Bazı platformlarda oyun ortama olarak değerlendirilirken bazılarında ise adeta yerlerde sürünüyor. Tüm platformlara aynı içerik yapısı ile çıkış yapan oyun çeşitli hatalar ile karşılaşsa da ilerleyen haftalarda alacağı güncellemeler ile bu hataları ortadan kaldırmayı hedefliyor.

İnceleme Puanları

PCGamer40/100
GamesRadar2.5/5
Tech Advisor3.5/5
Windows Central4/5
Metro UK6/10
Push Square6/10
VG2471/5
GameSpot (review in progress)4/10
IGN (review in progress)7/10

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.