Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in Test Aşaması 31 Mayıs – 3 Haziran Arasında Olacak!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'in test tarihi belli oldu.

Ubisoft’un milyonlara ulaşan serisi Tom Clancy’s Ghost Recon şu sıralar yeni oyunu ile her geçen gün gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Breakpoint sürümü duyurulan başarılı seri, test aşamasını oyuncular ile paylaştı.

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint’in Test Aşaması 31 Mayıs – 3 Haziran Arasında Olacak 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, 4 Ekim 2019’da lansmana çıkacak. Wildlands’ın devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan yapımda serinin en geniş haritası oyunculara sunulacak. Gelen yeni detaylar ile oyuncuları heyecanlandıran yapım dün gece resmi olarak test aşamasının yapılacağı tarihi oyuncularına sundu.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in online test aşaması 31 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında olacakmış. Oyuncular test aşamasında sınırlı bir içerik eşliğinde oyunu oynama ve değerlendirme fırsatı elde edecekler. Yapılan habere göre test aşamasına çok az sayıda oyuncu katılabilecekmiş.

Test aşamasında oyuncular çok oyunculu olarak yer alabilecekler. Geliştirici ekip test süresince oyunculardan gelecek olan geri bildirimleri de titizlikle inceleyecekmiş. Küçük bir içerik yapısı ile karşımıza çıkacak olan oyun, tam sürüm ile oyunculara zengin bir atmosfer sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.