Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in Ganimet Sistemi Önümüzdeki Yıl Değişecek!

Ghost Recon Breakpoint 2020'de bazı değişiklikler alacak.

Bu yıl ki oyunlarını birer birer Epic Store üzerinde oyunculara sunan ve sunmaya devam eden Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ile zor zamanlar geçiriyor gibi görünüyor. Oyunun ganimet sisteminin yeniden düzenleneceği duyuruldu.

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint’in Ganimet Sistemi Önümüzdeki Yıl Değişecek 2

Yayınlanması ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başaran Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ganimet sistemi ile oyuncuları bir türlü tatmin edememişti. Konuyla ilgili çalışmalara başlayan Ubisoft, Kasım ayının başlında iki hafta süren bir oyuncu anketi düzenledi. Bu ankette oyuncuların nelerden memnun olmadığı tespit edilmeye çalışıldı. Ubisoft anket sonrasında oyuncuların en çok şikayet duyduğu konulara açıklık getirme sözü verdi.

Yapılan anketler sonucunda oyunun ganimet sisteminden şikâyetçi olan oyuncular Ubisoft’tan gelen haber ile mutlu oldular.

PC Games N’in haberine göre Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint’in mevcut olan ganimet sistemini önümüzdeki yıl değiştirecekmiş. Ayrıca geliştirici ekip oyun içerisindeki rütbe puanları üzerinde de çeşitli değişiklikler yapacak, daha radikal bir oyun sistemi sunacakmış. Oyun üzerinde ne gibi değişiklikler yapılacak 2020’nin ilk aylarında duyurulacakmış.

Oyunun ganimet sistemi değişecek olan içerikler arasında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.