Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’de Yan Görevlerde Yer Alacak!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint içerisinde oldukça geniş bir oynanabilir yapı yer alacak.

4 Ekim 2019’da konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Ghost Recon serisinin en yeni oyunu olarak duyurulmuştu. Merakla beklenen oyunun içerikleri hakkında yeni bilgiler geldi.

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint’de Yan Görevlerde Yer Alacak 2

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands’ın devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Anvil oyun motoru ile geliştirilmeye devam edilen yapım bugün gelen bilgilere göre ana görevlerin yanı sıra çok sayıda yan göreve de sahip olacakmış. Serinin daha geniş ve daha zengin bir içeriğine sahip olan oyunu olarak lansmana çıkacak olan oyun Google Stadia için de yayınlanacak.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun yaratıcı yönetmeni Eric Couzian yaptığı açıklama da oyun içerisinde ‘çok fazla şey var, yüzlerce saat oynanabilir’ demiş.

Eric Couzian Gamecrate’e verdiği demeçte ‘ana kampanya dışında çok sayıda yeni görev var’ demiş. Breakpoint’te yüzlerce saat oynanabilir içeriklerin de olduğunu belirten yönetmen oyunculara oldukça zengin bir içerik yapısı sunacağını ifade etmiş. Buna ek olarak oyunda birçok farklı misyonunda yer aldığını belirtelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.