Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege 28 Ağustos’ta Ücretsiz Olacak!

Tom Clancy Rainbow Six Siege bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanacak.

45 milyondan fazla oyuncu tarafından eş zamanlı olarak oynanmaya devam eden Tom Clancy Rainbow Six Siege aldığı güncellemeler ile oyuncularına sürekli yenilikler sunmaya devam ederken hatalarından da arınıyor. Yapım 29 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.

Tom Clancynin Rainbow Six Siege 28 Ağustos’ta Ücretsiz Olacak 2

2015 yılında lansmana çıkmasından sonra oyunculara sunduğu rekabetçi oynanış atmosferi oldukça beğenildi. Sık sık haftasonu oynaması ücretsiz olan başarılı oyun bu hafta sonu yine ücretsiz olarak oynanabilecek. Geçtiğimiz hafta For Honor’ı oyunculara ücretsiz olarak sunan Ubisoft, For Honor’ın hemen arkasından Rainbow Six Siege’i de ücretsiz olarak sunmaya hazırlanıyormuş.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Rainbow Six Siege28 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında oynaması ücretsz olacakmış. Oyuncular ücretsiz hafta sonunda standart içeriklere erişebilecekler. Oyuncular üç çevrimiçi modu ücretsiz hafta sonu kapsamında diledikleri gibi değerlendirirebilecekler.

Ücretsiz hafta sonlarında oyun genellikle indirimli fiyat etiketlerine sahip olurdu. Muhtemelen yarın Steam üzerinde yapım indirimli olarak satılacak. İndirimler genellikle ücretsiz hafta sonlarında oyunculara sunuluyordu.

Bakalım Ubisoft bu geleneği değiştirecek mi bekleyip göreceğiz.

Rainbow Six Siege: What Is Rainbow Six? | Trailer | Ubisoft [NA]

https://youtu.be/LAFV5y58f20

Rainbow Six Siege: Make Every Second Count | Gameplay Guide | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.