Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tokyo Xanadu eX+ 8 Aralık’ta Steam’e Geliyor

Tokyo Xanadu eX+ 2015 yılında PlayStation 4'e çıkmıştı. Başarılı JRPG oyunu şimdi de Steam yolunda.

Aksys Games, Nihon Falcom’un aksiyon – JPRG türündeki oyunu Tokyo Xanadu eX+’in 8 Aralık tarihinde Steam üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Daha önceki yıllarda Sony PlayStation 4 için çıkan Tokyo Xanadu eX+’nin Steam sürümü 60FPS desteğine sahip ve aynı zamanda yeni senaryolar, oynanabilir karakterler, modlar ve dahasıyla geliyor.

Tokyo xanadu ex 8 aralik steam geliyor 1

Tokyo Xanadu eX+’de oyuncular bir lise öğrencisi olan Kou Tokisaka’nın yerine geçiyor ve bu kişi Eclipse olarak da bilinen bir kabus diyarıyla karşı karşıyadır. Oyun toplamda 40 saatin üstünde bir oynanış süresi vadederken, karakterlerle konuşmanız, aralarında ilişki kurmanız ve ittifaklar yapma şansınız da var. Ayrıca ekipmanlarınızı geliştirebilir, mini oyunlar oynayabilir veya zindanlara girebilirsiniz.

Pek çok JRPG elementine sahip olan Tokyo Xanadu eX+’in Steam sürümünde asıl hikayede olmayan yan kısımlar da yer alacak. Aynı zamanda Time Attack ile Boss Rush modları da bulunuyor. Time Attack’de çeşitli bosslar ile belli bir zaman dilimi içinde mücadele edeceğiz. Boss Rush modunda ise ard arda karşımıza bosslar çıkacak.

Aksys Games, aynı zamanda oyunun sistem gereksinimlerini de açıkladı.

Tokyo Xanadu eX+ Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)

İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz ya da denk sistem

Bellek: 4GB RAM

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.