Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Titanic: Adventure Out of Time GOG’da Satışa Sunuldu

1996 yapımı unutulmaz macera oyunu Titanic, bugün GOG üzerinde satışa çıktı.

Point and click türdeki macera oyunu Titanic: Adventure Out of Time, 1996 yılında satışa çıkmış ve zamanına göre sürükleyici yapısı ve zekice oynanışıyla kült kalmayı hak etmiş bir oyundu. Fakat tahmin edeceğiniz gibi bu oyuna günümüzde ulaşmak çok zor çünkü fiziksel kopyalarını bulmak mümkün değil. Bu durum bugün değişirken, Titanic: Adventure Out of Time’ı artık GOG üzerinden dijital yollarla edinebilirsiniz.

Titanic adventure out of time gog satisa sunuldu 1

Titanic: Adventure Out of Time, GOG’da 5.39 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulurken oyunda DRM bulunmuyor. Yani oynamak için aktivasyon ya da çevrimiçi bağlantı gerekmiyor. Yapımda efsanevi Titanic gemisi konu alınırken, batan gemide hayatta kalan bir ajan rolünde oynuyoruz ve olayı yeniden canlandırmak, gizemi çözmek için zamanda bir yolculuk yapıyoruz. Diyaloglara ve bulmaca çözmeye dayalı oyunda asıl amacınız gemiyi kurtarmak değil, sadece gizemi araştırmak ve çalınan bir hazineyi bulmaya çalışmak.

Oyunda iki mod bulunuyor. Bunlardan birisi ana hikâye olan Adventure olurken, diğeri de gemiyi keşfe çıkabileceğiniz tur modu. Oyun tamamen 3D değil fakat etraf oldukça ayrıntılı ve her köşede yer alan karakterler de ilgi çekici bir senaryo sunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.