Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Titan Quest’ın Titan Genişlemesi Yayınlandı!

Titan Quest yeni genişlemesini oyunculara sundu.

Aksiyon rol yapma oyunu olarak 2006’nın Haziran ayında hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Titan Quest 13 Mayıs’a kadar Steam’de yüzde 80 indirimle 6.20 TL olarak satılıyor.

Titan Quest’ın Titan Genişlemesi Yayınlandı 2

Oyuncuları gerçek zamanlı olarak aksiyon rol dünyasına götüren Titan Quest dün gece yeni bir genişleme paketi aldı. Haftalar öncesinde oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan THQ Nordic yeni genişleme olan Titan’ı duyurmuştu. Hem konsol hem de bilgisayar platformunda merakla beklenen Titan genişlemesi, oyunun 3’ncü genişlemesi olarak dün gece karşımıza çıktı. 45.00 TL fiyat etiketine sahip olan ve 16 Mayıs’a kadar yüzde 10 indirimli olarak 40.50 TL’ye satılan Titan genişlemesi oyun içerisine yeni bir soluk getiriyor.

Titan genişlemesi oyuncuları tüm şehirlerin en gizemli yolarına yönlendiriyor ve epik bir hikaye sunuyor. Yeni ortamları keşfedeceğimiz Titan’da e kolarak oyunun en bilindik yerlerinde farklı görevler ile de karşılaşacağız. Oyuncular Titan paketi ile gelen görevleri başararak yeni becerilerde ustalaşabilir ve yeni silahlar ile savaşabilirler.

Bu genişleme anı zamanda oyun içerisine bazı yaşam kalitesi ve genel iyileştirme gibi katkılarda da bulunuyor.

Titan Quest: Atlantis - Release Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.